Anoek heeft kijk op eten. Behalve het eten zélf ziet Anoek ook the bigger picture. Hoe wordt een product ervaren, welke nieuwe smaken kunnen we introduceren, wat is de omgeving en hoe wordt het gepresenteerd? En dus ontwikkelt Anoek concepten. Samen met u.
Hoe gaat Anoek voor u te werk?
Bij het ontwikkelen van een nieuw product of concept wordt gekeken naar haalbaarheid en kosten. Conceptontwikkeling is een lang traject. Samen met u onderzoekt Anoek de totale markt. Het nieuwe product of concept moet verkoop opleveren, en wat betreft de kosten mogen er geen onzekerheden bestaan. Anoek overlegt veel met u, doet veldwerk, geeft advies, bedenkt, proeft, kookt, ontwikkelt en schrijft op.
Waarom Anoek?
Anoek werkt secuur, is rustig, communiceert prettig, en bruist ondertussen van de ideeën. Dankzij haar ervaring en achtergrond weet ze wat ze doet en denkt zij aan details, die anderen misschien over het hoofd zien. Bij Anoek komt het altijd goed. En dat is fijn.
Voor wie?
Anoek ontwikkelde het concept Yellow voor Zijerveld en Food en BBQ voor Frank Bunnik.