De vraag van Emmi Kaltbach: Wij hebben zes prachtige luxe kazen die we willen promoten met de kerst. Deze kazen willen we d.m.v. een recept onder de aandacht brengen. De recepten worden uitgereikt bij aankoop van zo een kaas in de kaasspeciaalzaak. Kun jij deze culinaire communicatie op je nemen?
Allereerst heb ik de Cheese Campus (een kaasbeurs georganiseerd door Zijerveld) bezocht, waar Emmi met hun prachtige grotgerijpte Kaltbach kazen stond. Ik heb gesproken met de mensen van Emmi, de kazen geproefd en samples mee naar huis genomen.
Na alles in kaart te hebben gebracht begon het creatieve gedeelte. Proeven, bedenken, schrijven, koken, aanpassen en herschrijven.
Inmiddels had ik ook een professioneel team samengesteld om de foodproductie mee te gaan maken. Met food fotograaf Herman Heuvink (duivelseiland.nl) en stylist Isabelle van der Horst erbij is het een professionele productie geworden.
Moodboards, briefing, geteste recepten alles klaar voor de shoot. Hieronder het resultaat.
Beelden
Klik op een foto om hem te vergroten.